Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, 9 februarie, după ce organizația PSD Dâmbovița a realizat un raport al activităţii sale, potrivit căruia ar exista mai multe „disfuncţionalităţi”, precum şi obiective care nu ar fi fost îndeplinite.

Mai mult, lui Comănescu i s-a imputat că nu a informat ce progrese face în funcţia pe care o exercita.

Rovana Plumb, preşedintele intermar al organizaţiei a anunţat că, pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, partidul îl susţine pe Alexandru Oprea, care a mai deţinut şi în trecut această funcţie.

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016… Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv”, a declarat Rovana Plumb.

Preşedintele interimar a mai anunţat că pe 15 martie va avea loc Conferinţa extraordinară de alegeri în cadrul PSDD Dâmboviţa, la care vor participa şi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentColiziune între două autoturisme, cu doi răniți, la Teiș
Articolul următorSenatorul Adrian Ţuţuianu, după excluderea lui Comănescu din PSD: „n-a pupat inelul de Plumb”