Asociația Internațională pentru Artele Spectacolului și Cercetare, cu denumirea prescurtată IAPAR, a prezentat la Târgoviște, în cadrul #babelfast2019 un spectacol de teatru-dans bazat pe tehnici vechi de dans indian și de teatru kathakali.
„In transit” a însemnat mișcare fluidă într-un spațiu infinit. Interpretele au dovedit mobilitate și expresivitate, iar publicul a luat cu el starea de liniște indusă de melodiile cu specific indian. Spectacolul „Julius Caesar” al trupei din Algeria, Forssane el Rokeh (Cavalerii deșertului), a reprezentat o viziune proaspătă asupra cunoscutului text de William Shakespeare. S-au remarcat câțiva actori cu abilități muzicale și corporale speciale. Chiar dacă vremea a fost mai răcoroasă, Scena Kalejdoskop din Polonia s-a bucurat de public numeros în Piața Mihai Viteazul.
Don Juan a avut ieri seară la Târgoviște foarte multe pretendente și inima lui nu s-a putut hotărî, astfel încât focul dragostei a mistuit-o.
„Echipa Teatrului Tony Bulandra este mândră și recunoscătoare că anul acesta i s-au alăturat: Mavexim Dacia (Partener oficial de mobilitate al Festivalului Babel 2019), Asociația Națională a Surzilor din România-filiala Dâmbovița (partener care asigură componenta de responsabilizare socială din cadrul Festivalului Babel 2019, unică în sfera festivalurilor de teatru din România) și, nu în ultimul rând, sponsorii: UNITER, HeildelbergCement, Banca Transilvania, Jidvei, Rondo Carton, Newmarkt”, se arată într-un comunicat al Teatrului TOny Bulandra din Târgoviște.
Articolul precedentA.N.A.F. continuă restituirea taxei auto. Câți au fost restituiți șpferilor dâmbovițeni
Articolul următor29 de judeţe au fost, din nou, avertizate. Va ploua torenţial până luni dimineaţa