Filiala dâmbovițeană a partidului lui Victor Ponta( Pro România) și-a propus să strângă 30.000 de semnături de susținere, pentru lista partidului, la alegerile europarlamentare. Dâmbovițenii de la Pro România supralicitează și spun că partidul va obține patru mandate de europarlamentar.

 PRO România Dâmbovița a anunțat  care este planul formațiunii politice pe termen mediu și lung. Filiala dâmbovițeană a partidului lui Victor Ponta, prin purtătorul de cuvânt, Cătălin Olteanu (foto), a amintit și câteva repere cifrice stabilite ca „target”. 25.000 de semnături (sau 30.000 , pentru că au existat anumite dubii în ceea ce privește valoarea exactă) are în obiectiv să strângă PRO România Dâmbovița, pentru susținerea listei partidului la alegerile europarlamentare. În ceea ce privește numărul celor care, de pe lista PRO România, vor ajunge în Parlamentul European, în urma alegerilor din luna mai, Cătălin Olteanu a supralicitat peste obiectivul de trei, stabilit la nivelul conducerii centrale a partidului, anunțând că vor fi patru, cei care vor ajunge în PE, după alegerile din mai.

„În Pro România cei mai mulți dintre membrii noi ai partidului au venit din zona PSD-ului, pentru că probabil au înțeles că Pro România este singura soluție viabilă, pe partea stângă a eșicherului politic. Au venit mulți tineri. (…) Chiar senatorul A. Țuțuianu a decis ca, prin acești tineri, să fie împărțite în tot județul flyere și pliante în care să se explice de ce liderii marcanți ai partidului au plecat din PSD și s-au înscris în Pro România” a mai spus Catălin Olteanu.

Articolul precedentAccident la școală. Un dulap a căzut peste o elevă de 10 ani
Articolul următorColiziune în lanț, pe DN 61, la Găești