O femeie de 41 de ani, din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, a fost şantajată şi ameninţată timp de mai multe luni, de către un bărbat cu care a avut o relaţie extraconjugală. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti, duminică, pentru şantaj, hărţuire, ameninţare şi distrugere.
Potrivit IPJ Dâmboviţa, duminică, poliţiştii din Târgovişte l-au reţinut pentru 24 de ore pe un bărbat de 30 de ani, din localitate, bănuit de şantaj, hărţuire, ameninţare şi distrugere.
Timp de mai multe luni, bărbatul i-ar fi trimis unei femei căsătorite, cu care a avut o aventură, mesaje de ameninţare ca să o determine să reia relaţia, a ameninţat-o cu un cuţit şi a zgâriat maşina soţului femeii.
„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada august 2018 – martie 2019 ar fi postat pe o reţea de socializare şi de pe diverse posturi telefonice mai multe mesaje de ameninţare la adresa persoanei vătămate, o femeie de 41 de ani, din Târgovişte, şi a familiei acesteia”, arată sursele citate.
Cercetările au scos la iveală şi faptul că pe 28 aprilie ar fi distrus un autoturism, iar pe 23 septembrie ”bănuitul ar fi ameninţat femeia cu un obiect ascuţit-tăietor pentru a o determina să reia relaţia extraconjugală”, potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa.
Bărbatul va fi prezentat luni Parchetului de pe langa Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.
Articolul precedentIubitorii de munte se opun construcțiilor în Parcul Natural Bucegi
Articolul următorPrins în flagrant când lua mită, angajatul ISU Dâmbovița lăsat în libertate