La conferința județeană de alegeri, a PSD Dâmbovița, ce a avut loc la Târgoviște, Rovana Plumb a fost aleasă să conducă organizația, de aproximativ 2000 de delegați. Deasemenea, Rovana Plumb va deschide lista PSD, la alegerile europarlamentare din luna mai.

La conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, Rovana Plumb a fost singura propunere pentru care au trebuit să voteze cei aproximativ 2000 de delegați dâmbovițeni, ai social democraților. Cu majoritate absolută aceasta a fost aleasă să conducă destinele organizației. Rovana Plumb a preluat interimar președinția organizației PSD Dâmbovița după ce fostul lider, senatorul Adrian Țuțuianu, a fost exclus din partid de conducerea centrală. Ulterior, Adrian Țuțuianu, s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

La Târgoviște, la conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, liderul social democraților, Liviu Dragnea, a anunțat că Rovana Plumb va deschide lista PSD la alegerile europarlamentare ,ce vor avea loc în luna mai, existând chiar posibilitatea ca Rovana Plumb să candideze, ulterior, și pentru un post de comisar european, din partea României.

Articolul precedentCoiotu, de la Trooper, mesaj dur către politicieni: „Stiu ca multe cariere politice sunt cladite pe umerii clanurilor interlope“
Articolul următor„Paștele cailor” se reîntoarce și în 2019, la Târgoviște