A trecut mai bine de o zi de când a fost semnalată prezenţa unui leu în cartierele Priseaca şi Romlux, dar şi pe Strada Laminorului.
 
Autorităţile s-au mobilizat exemplar, astfel că imediat zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi, şi s-au folosit pentru căutarea felinei drone, dar şi elicopter.

După căutări minuţioase, nici urmă de leu. S-a găsit un singur indiciu care ar fi putut indica prezenţa unei feline. E vorba de o urmă în noroi, despre care medicul veterinar prezent la căutări a confirmat că nu este o urmă de câine şi că nu este exclus să aparţină unui leu. În rest, niciun indiciu.

Cel care ar fi anunţat autorităţile despre prezenţa unui leu este Vasile Lupaşc un reputat istoric, scriitor, dar şi multiplu campion mondial la karate. Îl cunoaştem personal, este un om de nota 10, un om echilibrat, serios. Este puţin probabil să fi confundat animalul cu un câine.

Sigur, acum ne rămân două întrebări: Unde este leul? Există un leu?

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentIohannis a promulgat legea privind protecţia animalelor. Cresc pedepsele
Articolul următorCod galben. Averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, în sudul şi sud-estul ţării până duminică dimineaţă