PSD Dâmbovița este zguduit de un nou scandal. Deputatul Corneliu Ștefan și-a anunțat demisia din funcția de președinte executiv al organizației Dâmbovițene. Deputatul acuză conducerea și în special pe președintele organizației, Rovana Plumb, că a confiscat partidul.

După ce în urmă cu câteva zile președintele organizației județene , Rovana Plumb, își depusese mandatul în fața colegilor (detalii aici, www.realitateadedambovita.net) solicitând un vot de încredere în cadrul BPJ și îl obținuse, dar după mai multe contre cu colegii de partid, acum un alt lider al PSD Dâmbovița își anunță demisia.

Dep. Corneliu Ștefan- moment prezentare demisie

din funcția de președinte executiv PSD DB

Deputatul Corneliu Ștefan (foto), președinte executiv al PSD Dâmbovița, a convocat o conferință de presă unde a anunțat că renunță la această funcție, motivul demisiei fiind acela că partidul „a fost confiscat de o gașc㔄nu se respectă statul partidului. S-a suplimentat numărul de vicepreședinți și s-a promovat coordonatorul de campanie în funcția de vicepreședinte (n.r.Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb). Plasarea în funcții cheie,în PSD DB, a unor oameni pe care noi i-am bătut în fiecare confruntare politică, și care au distrus organizațiile județene ale PDL, PNL și UNPR Dâmbovița. PSD Dâmbovița este al psd-iștilor” a mai spus deputatul.

Acesta a precizat că gestul reprezintă o reacție la modul cum a fost condusă organizația în ultimele luni, făcând indirect referire la președintele Rovana Plumb și fiul acestei Andrei Plumb, recent numit în funcția de vicepreședinte al organizației.

Articolul precedentDoi chinezi ce stăteau ilegal, în România, au fost descoperiți de polițiștii de la imigrări, la Târgoviște
Articolul următorVIDEO Peste 150 de percheziții domiciliare cu sute de suspecți, într-un dosar cu pește impropriu