Sunt tensiuni majore în PSD Dâmbovița. Rezultatul alegerilor europarlamentare, în filială, în ciuda victoriei PSD în Dâmbovita, este considerat nesatisfăcător, de unii dintre social democrații dâmbovițeni, iar lipsa unei analize a încins spiritele. Președintele PSD Dâmbovița a amenințat că-și dă demisia, în cadrul CEx-ului Județean, de astăzi, dacă nu mai are susținerea colegilor.

Update (ora 22.30):

Foto– Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, nou vicepreședinte PSD Dâmbovița

Sursa foto– facebook, Andrei Plumb

În cadrul unei conferințe de presă, Rovana Plumb, președinte al PSD Dâmbovița, a confirmat că și-a depus mandatul de președinte al organizației Dâmbovița, dar colegii din organizație i-au acordat încă o data un vot de încredere, în ședința CEx-ului județean. Deasemnea, Rovana Plumb a anunțat că  Biroul politic județean, al PSD Dâmbovița, va avea doi noi vicepreședinți, în persoanele primarilor Marian Țachianu (Braniștea) și Iulian Buibăr (Răscăieți). Deasemena, în urma demisiei unui membru al biroului politic județean, al PSD Dâmbovița, acest organism va fi completat cu un nou vicepreședinte în persoana lui Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb.

Știre inițială ora 21.00:

Foto– campanie alegeri europralamantare 2019 (PSD Dâmbovița-selfie)

Sursa foto– facebook, Rovana Plumb

Social democrații dâmbovițeni au convocat de urgență un CEx județean, în primul rând pentru o analiză a rezultatelor alegerilor europralamantare. PSD a câștigat în Dâmbovița, cu 31%, dar rezultatul este considerat nesatisfăcător, de un grup de social democrați dâmbovițeni, membri ai Comitetului Executiv județean Dâmbovița.

La analiza de astăzi (17 iunie 2019) s-a solicitat convocarea unei noi Conferințe Județene de Alegeri la PSD Dâmbovița. Acest lucru a fost dealfel supus la vot și aprobat, ședința de alegeri urmând a avea loc după Conferința Națională a PSD, din 29 iunie.

Rovana Plumb, președinte ales al PSD Dâmbovița, din 15 martie 2019 (detalii aici, www.realitateadedambovita.net) este considerată „vinovată”, de grupul ce solicită noi alegeri, pentru rezultatul din 26 mai 2019, la alegerile europarlamantare.

Surse din PSD Dâmbovița au confirmat că, în cadrul întâlnirii de astăzi ,Rovana Plumb, a amenințat că-ți depune demisia, din calitatea de președinte al PSD Dâmbovița, dacă nu mai beneficiază de sprijinul colegilor. La vot, membrii CExJ Dâmbovița, cu o singură excepție, au votat pentru ca actualul președinte să își continue mandatul.

Cu toate aceste alegerile pentru conducerea PSD Dâmbovița vor avea loc la începutul lunii iulie. Rovana Plumb a convocat de urgență o conferință de presă, după CEx-ul județean, al PSD Dâmbovița, de astăzi.

Articolul precedentReunire la Chindia Târgoviște. Trei jucători noi, cu o cotă totală de transfer de 1 mil. de euro, au venit la echipă
Articolul următorSnopită în bătaie de un vecin care asculta muzică la miezul nopții