Jucătoarea de tenis târgovișteană, Sorana Cîrstea, continuă seria insucceselor. În primul tur al calificărilor pentru tabloul principal al turneului Premier de la Miami, SUA, Sorana a fost învinsă de juăctoarea germană Laura Siegemund.

Sorana Cîrstea, în ciuda faptului că a făcut un meci consistent, a pierdut oportunitatea de a avansa pe tabloul principal al turneului cu premii totale de peste 9 milioane de dolari de la Miami, Florida. Sorana și Siegemund se mai întâlniseră doar o singură dată, în 2016, la Madrid, pe zgură, în acea partidă câștig de cauză având sportiva din România. În primul tur al calificărilor de la Miami scorul, în partida Soranei, a fost:

L. Siegemund (GER) d [19] S. Cirstea (ROU) 46 75 75

Doar Monica Niculescu, dintre româncele înscrise în calificările turneului a reușit să depășească primul tur al competiției.

M. Niculescu (ROU) d [9] L. Arruabarrena (ESP) 60 26 64

[11] Kr. Pliskova (CZE) d A. Bogdan (ROU) 64 16 75

Sorana Cîrstea va primi doar 2 puncte WTA pentru participarea în această fază a competiției, lucru ce nu o va ajuta însă în clasamentul WTA, acolo unde momentan ocupă poziția cu numărul 103.

Competiția de la Miami se desfășoară în perioada 20-31 martie (tabloul principal). Sunt direct calificate în această fază trei jucătoare ce reprezintă România. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu.

Articolul precedentLovitură de imagine pentru Clubul Sportiv Târgoviște. Georgiana Filip Paic a devenit membru în Biroul Federal al Federației Române de Lupte
Articolul următorUPDATE: Baza de date “Evidența abaterilor” este funcțională