Poliția din Dâmbovița este pe urmele unor persoane care, joia trecută, ar fi furat mai multe bunuri și o sumă mare de bani dintr-o casă, pe care, ulterior, au incendiat-o pentru a șterge urmele. Potrivit unor surse judiciare, oamenii legii au deja un cerc de suspecți, care urmează să fie audiați.
„Este absolut sub orice limită. Hoții nu mai au limite. În jurul orei 6 dimineața indivizii au intrat în casă, au vandalizat-o sustrăgând tot ce e de valoare, după care au incendiat-o”, spune  Cormin Bercu, proprietarul unei case, din comuna Poiana..
Bărbatul susţine că hoţii i-au furat 60.000 de lei, bani pe care îi avea puși deoparte pentru condtrucția unei case.
Familia de agricultori plecase dis-de-dimineață la muncile câmpului. La un moment dat, amintindu-și că a uitat ceva, băiatul s-a întors. A avut un șoc atunci când a văzut că iese fum din casă, iar ferestrele sunt larg deschise.
„După ce m-am întors am comstatat că un geam era deschis, la fel și o ușă. Ieșea fum. Inițial nu am putut să intru. Am avut o cișmea la îndemână și am încercat să sting incendiul. Erau răvășite toate hainele, șifonierele erau răsturnate”, spune el.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, un bărbat din Poiana a sunat, joi, la 112 şi a anunţat că locuinţa sa este cuprinsă de flăcări. Verficările au scos la iveală faptul că focul a fost pus intenţionat de hoţi.
În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şi găsirea autorilor.  Pompierii nu au niciun dubiu în privința producerii incendiului.
„În urma incendiului au ars obiecte de mobilier, articole textile și aparatură electrocasnică din interirul unui dormitor. Cauza probabilă a producerii incendiului este folosirea intenționată a sursei se aprindere penntru a genera incendiul”, spune mr. Eduard Țelea, purtător de cuvânt ISU Dâmbovița
Familia trece de la un necaz la altul. În urmă cu doi ani a pierdut un copil, iar mprmântul le-a fost profanat de hoții care au furat un lănțic de aur și alte bunuri din coșciug.
CITEȘTE ȘI:

VIDEO UPDATE Apel la 112 la Titu. Un bărbat a reclamat că i-a fost incendiată casa de niște hoți

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentCobia. Urmărit internațional pentru infracțiuni contra proprietății, în Germania
Articolul următorMai puține bilete de tratament balnear pentru pensinarii din Dâmbovița