Reprezentanți IPJ Dâmbovița, ISU Dâmbovița, Prefectura Dâmbovița, IJJ Dâmbovița, Președintele BEJ Dâmbovița dar și ai Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița au fost astăzi prezenți laolaltă pentru a face instructajul cu privire la regulile și modul desfășurare a referendumului din 6-7 octombrie. Cei amintiți anterior, au vorbit celor aproximativ 600 de reprezentanți ai MAI adunați în sala mare a „Casei Sindicatelor” din Târgoviște, pentru această prezentare, ce a a fost susținută, în cea mai mare parte a sa, de către comisarul șef  de poliție, șef al IPJ Dâmbovița,Daniel Zepiși( foto-în picioare).

Cele câteva sute de reprezentanți MAI prezenți în același loc, la același moment al zilei, reprezintă cu siguranță o imagine destul de rară, în special la Târgoviște, un oraș ce nici la proteste, de orice natură, nu reușește să adune un număr așa de mare de participanți.

Articolul precedentFemeie anchetată de Poliție după ce și-a nenorocit concubinul cu un topor: „I-am dat de două ori cu toporul în cap”
Articolul următorProgram dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, la Biblioteca Județeană