Un tânăr de 23 de ani din Văcăresti, județul Dâmbovița, a fost reținut de polițisti, după ce spărsese un magazin și furase 60 de sticle de băuturi alcioolice. Tânărul plecase hotărât, se pare, pe furat. Asta pentru că, anterior, spărsese și câteva mașini, în Târgoviște, de unde reușise să sustragă un radiocasetofon auto.

Polițistii dâmbovițeni au fost sesizați, în dimineața zilei de 26 iunie, că un market din Târgoviște (centrul orașului) fusese spart, producându-se un furt, pe perioada în care magazinul era închis.

Foto-Supermarket Târgoviște

Rapid, polițiștii au reusit să găsească vinovatul. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Văcărești, judetul Dâmbovița. Acesta este bănuit ca a patruns în incinta magazinului de unde a sustras 60 de sticle de băuturi alcoolice. Întreg prejudiciul a fost recuperat, spun polițistii.

Tot aceștia au stabilit că în noaptea de 25-26 iunie, tânărul ar mai fi săvârșit 2 tentative de furt , sustragând un radiocasetofon auto. În cazul tânărului se continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmănd a fi dispuse măsuri legale conform legii.

Articolul precedentTomograf computerizat și aparate de radiologie noi, la Spitalul Județean din Târgoviște (SJUT)
Articolul următorVIDEO INTERVIU EXCLUSIV LIVIU DRAGNEA, Episodul 2. Cum au fost Dăncilă și Stănescu manipulați de Servicii