Un tânăr din 21 de ani din Potlogeni Deal, comuna Petrești, a fost agresat și amenințat cu pistolul, de mai multe persoane dintr-un clan mafiot din orașul Găești.

Joi, oamenii legii au descins la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, care ar face parte din cadrul clanului.

În urma descinderii, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Potrivit cronica gaestiului-gaestiului.ro,  tânărul ar fi fost lovit și amenințat cu pistolul, iar apoi filmat în timp ce ar fi fost obligat să-și ceară iertare. Conflictul între părți ar fi unul mai vechi, după ce tânărul s-at fi mutat cu iubita lui, care este nepoata unuia dintre liderii clanului mafiot.

“Joi de dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de Pe lângă Judecătoria Găești, au descins la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din orașul Găești.

De asemenea, polițiștii au condus trei persoane la sediul poliției pentru audieri. Activitățile de cercetare penală sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce în ziua de 23noiembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, ar fi sesizat prin SNUAU 112 că ar fi fost agresat de trei persoane și că una dintre aceasta ar fi folosit o armă cu care ar fi tras în plan vertical.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita