Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști, după ce în noaptea de duminică spre luni, a furat 3.000 lei dintr-o societate comercială din localitatea Moreni, județul Dâmbovița.

Potrivit IPJ Dâmbovița, la data de 5 decembrie 2022 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de către un bărbat de 43 de ani, administrator al unei societăți comerciale din Moreni, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din societate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au constatat că, în noaptea de 4 spre 5 decembrie, din incinta societății ar fi fost sustrași 3.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit, respectiv un tânăr, de 19 ani, din I.L. Caragiale.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca marți, 6 decembrie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de la Prachetul de pe lângă Judecătoria Moreni, pentru săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmboviţa. O persoană a fost rănită după ce un autoturism a intrat într-o mașină parcată
Articolul următorCOMUNICAT – Trustul Realitatea Media respectă independența editorială a concurenților direcți și nu este implicat în nicio luptă cu postul B1 TV