Tragedie la Târgoviște. O femeie de 63 de ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din oraș. Evenimentul a fost anunțat la 112 de o vecină, ce spune că aceasta s-a aruncat de la etaj. Încercările de resuscitare, efectuate de medicii de la Ambulanță, nu au dat niciun rezultat, fiind pronunțat decesul. Ulterior tragicului eveniment s-a stabilit, după cum declară rudele femeii decedate, că a fost vorba doar de un accident domestic,încheiat din păcate cu consecințe tragice.

Târgoviște 17 martie 2020 (locul tragediei)

Update- Aprilie 2020

Rudele femeii decedate, în nefericitul accident de la Târgoviște (luna martie 2020), spun că femeia a căzut în momentul în care efectua activităti casnice în balconul locuinței și că a fost vorba doar de un nefericit accident domestic,încheiat din păcate tragic, nefiind vorba de altceva, așa cum, la momentul producerii tragediei au sugerat vecinii. Cei care au și anunțat cazul la 112.

Știre inițială (martie 2020)

Tragedia a avut loc la orele prânzului într-un cartier târgovistean. Conform polițiștilor dâmbovițeni, o femeie de 63 de ani a acăzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia. Medicii de la Ambulanță, sosiți la ocul evenimentului, au încercat în zadar să o resusciteze pe femeia aflată pe caldarâm.

Una dintre vecinele femii, se pare chiar administrator al blocului în care locuia aceasta, a fost cea care a anunțat la 112 că femeia de 63 de ani s-a aruncat de la etajul trei al blocului, din apartamentul unde locuia.

Conform spuselor administratorei femeia de 63 de ani suferea de diabet, dar nu avea alte probleme ce să fi împins-o la comiterea gestului.

La locul evenimentului se efectuează cercetări urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurarile acestuia.

Articolul precedentFoto| Incendiu devastator, pornit de la un foc de vegetație, la Lucieni, în Dâmbovița.
Articolul următorMinistrul Educației, anunț de ultimă oră despre „înghețarea anului școlar”