Bărbatul din Dâmbovița, ce a dispărut în valurile mării, după ce a salvat doi copii de la înec, în stațiunea Olimp, a fost găsit decedat în această dimineață. Operațiunile de căutare au fost sistate pe parcursul nopții, iar corpul neînsufleți a fost descoperit în această dimineață (1 septembrie 2019).

Bărbatul de 32 de ani din Dâmbovița (posibil din localitatea Gura Foii) a intrat ieri (31 august 2019) în valurile agitate ale mării, pentru a salva de la înec doi copii, în stațiunea Olimp. Bărbatul a dispărut apoi în apele învolburate, operațiunile de căutare neducând la niciun rezultat, pe parcursul zilei de 31 august 2019.

Conform realitateadeconstanta.net căutările au fost reluate în această dimineață (1 septembrie 2019). La căutări au participat 13 scafandri și un echipaj ARSVOM. Corpul a fost găsit în zona plajei Davos, din stațiunea Olimp, adică în aproximativ același loc în care bărbatul a dispărut în valurile mării, în data de 31 august.

La ora 9.12 medicii de pe Ambulanță (SAJ), sosiți la locul unde a fost găsit corpul neînsuflețit al dâmbovițeanului, au pronunțat deceseul acestuia. Tânărul venise la mare la Școala de vară organizată de Pro România, acțiune ce a fost anulată de liderul partidului, Victor Ponta, după ce a fost confirmată dispariția tânărului dâmbovițean.

Articolul precedentVIDEO Suprafață imensă de vegetație uscată, cuprinsă de flăcări, la Crângurile
Articolul următorChindia pierde nemeritat cu Hermannstad, scor 1-2, o partidă pe care a dominat-o