Un bărbat a fost înjunghiat lângă orașul Găești, la Gura Șuții, de un amic de băutură. Polițiștii dâmbovițeni au fost anunțați de un bărbat, care a spus că cel înjunghiat ar fi căzut de pe o scară. La fața locului  polițiștii și-au dat repede seama care era realitatea. Din păcate, bărbatul de 30 de ani, fusese înjunghiat mortal.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Update: Bărbatul reținut în cazul tânărului ucis la Gura Șuții este chiar tatăl bărbatului de 30 de ani, ce a decedat. Bătrânul, în vârstă de 61 de ani, nu a recunoscut nimic, legat de uciderea propriului fiu.

Foto– Moment reținere bănuit omor, Gura Șuții

Știre inițială

Polițiștii din cadrul poliției orașului Găești, au fost sesizați în data de 25 august, în jurul orei 15.20, de către un bărbat, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 30 de ani, ar fi căzut de pe o scară și s-ar fi rănit cu un obiect ascuțit tăietor.

Polițiștii, deplasați la locul incidentului, au stabilit însă că, în urma unui conflict spontan, generat de consumul de alcool, victima ar fi fost lovită, în zona toracelui, cu un obiect ascuțit tăietor, de către un alt bărbat, în vârstă de 61 de ani.

Bănuitul a fost identificat și reținut pentru cercetări.

Cercetările au fost preluate de procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul IPJ Dâmbovița, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Articolul precedentAccident cu trei răniți, la Priseaca
Articolul următorFOTO Munțomanul curajos, o nouă cură de “natură, aventură și cultură”