Incident șocant în această după-amiază (16 ianuarie) pe o stradă din Găești, județul Dâmbovița. Un bărbat din localitate și-a dat foc, după ce a cumpărat combustil,într-o sticlă, dintr-o stație peco. Bărbatul se pare că a avea divergențe cu soția. Din fericire rănile provocate de foc se pare că sunt superficiale.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din orașul Găești. Conform celor de la IPJ Dâmbovița:

”Un bărbat de 79 de ani, din localitatea Găești, s-ar fi autoincendiat după ce ar fi cumpărat conbustibil, într-o sticlă, de la o stație peco. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de înfgrijiri medicale. Se efectuează cercetări, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului”

Conform unor informații, bărbatul a recurs la acest gest extrem în urma unei controverse pe care a avut-o cu soția. Rănile provocate in urma autoincendierii nu sunt foarte grave.

Conform legii, este interzisă vânzarea de combustibili în recipienti de plastic sau sticlă, pentru vânzarea de combustibili, la stațiile peco, fiind obligatorie alimentarea direct în rezervorul mașinii sau în canistre speciale (de metal).

Articolul precedentFoto| Incendiu la o anexă gospodărescă din Micloșanii Mici. Focul a mistuit o bucătărie de vară
Articolul următorChindia Târgoviște obține o victorie la primul meci din 2020. 3-0 cu turcii de la Mardinspor