Un bărbat de 33 de ani supărat că a pierdut bani jucând la păcănele în mai multe săli de jocuri, de pe raza orașului Târgoviște, a fost reținut de polițiști fiindcă a distrus mai multe aparate de tip slot-machine și două televizoare, în perioada 2017-2019.

Bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pe data de 8 ianuarie, iar față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

“La data de 7 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea a cinci fapte de distrugere.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 2017-2019, în timp ce se afla în incinta unor societăți comerciale, ar fi distrus mai multe aparate de tip slot-machine și două televizoare.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună să soluție prin unitatea de parchet competent”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentBilanț coronavirus 12 ianuarie: 8.600 cazuri noi și 44 decese
Articolul următorDiana Șoșoacă a fost amendată pentru discriminare după ce l-a trimis pe Raed Arafat în țara lui