Un câine dezorientat, plimbându-se liber pe holurile unui spital, printre pacienți, face senzație pe internet. Clipul, de doar câteva secunde, conform celui ce l-a postat într-o rețea de socializare, este filmat în interiorul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

 

Update:

Momentan, instituția,unde se presupune că au fost filmate imaginile, în speță „Spitalul județean de Urgență din Târgoviște”, informată despre existența acestui videoclip, a declarat, prin purtătorul de cuvânt, Elena Firoiu, că va analiza imaginile și va comunica un punct de vedere oficial, legat de subiect. Dar pentru aceasta este nevoie de timp, datorită procedurilor interne, în astfel de cazuri. A mai precizat Elena Firoiu.

Știre inițială:

Clipul ce, potrivit autorului (Marius Francesco) a fost filmat în data de 28 ianuarie 2019, a fost postat pe pagina personală, din o rețea de socializare. Postarea a devenit deja virală ,adunând mii de reacții și ajungând, doar câteva zile mai târziu, de la momentul postării, să fie preluată de sute de internauți.

În imagini (sursa- facebook, Marius Francesco) se vede cum un câine, ce pare fără stăpân este de-a dreptul dezorientat pe holurile unui spital, ce pare, așa cum spune și autorul clipului, a fi spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Spitalul din Târgoviște

Publicată de Marius Francesco pe Luni, 28 ianuarie 2019

Autorul nu a însoțit postarea decât cu comentariul: „Spitalul din Târgoviște”.

Articolul precedentBătrân găsit decedat în casă, la Valea Mare
Articolul următorAccident ca-n filme pe DN 72. Un stâlp de electricitate a fost retezat de o mașină