Un băiețel de doar un an și opt luni a ajuns în stare gravă la spital, după ce un cuțiti-a perforat abdomenul. Se pare că cel mic se juca singur cu obiectul ascuțit. Părinții săi, aflați în stare de ebrietate, l-au lăsat neupravegheat. Chiar mama sa povestește că cel mic avea burta despicată.

Teribilul caz s-a petrecut în comuna dâmboviţeană Bărbuleţu. Băieţelul de aproape doi ani nu era supravegheat de părinţi, care, se pare că erau în stare de ebrietate.

„A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele date se pare că acesta se afla în locuinţă cu mama sa. Se efectueaza cercetari la acest moment. Urmează să se stabilească cu exacitate toate împrejurarile evenimentului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.


”Am fost prin grădină pe aici şi s-a lovit puţin. S-a pişcat puţin cu cuţitul. Practic s-a jucat. Şi acum copilul este la spital în Bucureşti. Eu eram în grădină şi ea era la lemne. Copilul era prin grădină, s-a jucat cu cuţitul ca un copil, na”, ne-a spus tatăl celui mic, Radu Cornel.

Plină de sângele copilului şi răvăşită de-adreptul, mama băiatului spune că cel mic avea maţele ieşite din abdomen.

”M-am dus să iau lemne şi mi s-a întâmplat un necaz mare. Am băgat cuţitele repede după ce am făcut mâncare şi e tăiat cu cuţitul şi i-au ieşit de aici de la buric maţele”, a spus femeia.

Copilul va fi transportat la un spital din București pentru investigații amănunțite, după ce a fost stabilizat de medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Poliția va deschide un dosar penal și nu este exclus ca părinții să fie decăzuți din drepturi.

Articolul precedentUpdate| Pieton spulberat de pe șosea, de un autoturism, la Picior de Munte
Articolul următorVIDEO Mega acțiune în toată țara. 100 de percheziții la persoane bănuite de comerț cu tutun