Au apărut detalii incredibile, în cazul accidentului mortal petrecut la Hulubești, duminică 2 decembrie. Așa cum apare, într-o filmare a unei camere de supraveghere din zonă, șoferul de 28 ani, ce a accidentat mortal un pieton, s-a dat jos din mașină, după impact, a văzut că pietonul este rănit, în șanțul de la marginea drumului, dar a fugit de la locul accidentului, abandonând victima aflată probabil în agonie.

Așa cum anunțam (detalii aici) șoferul, ce a accidentat mortal un tânăr de 31 de ani, la Hulubești, în seara zilei de 2 decembrie 2018, s-a prezentat la Poliție, pentru a declara accidentul, mult mai târziu decât momentul în care acesta a avut loc (ora 20 aproximativ, iar accidentul a avut loc în jurul orei 17.30). Tânărul șofer, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 4 decembrie 2018, este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești ,cu propunere de arestare preventivă.

Mai șocant este însă gestul șoferului, de la momentul accidentului. Așa cum se poate observa, pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, amplasate la o casă din zonă, a coborât din mașină, după impact, a verificat rănitul, ce fusese proiectat în șanț, iar apoi a s-a suit din nou la volanul mașinii abandonând practic victima în șanț. La momentul respectiv temeperatura aerului se situa la valoarea de de -10 grade Celsius. Așa cum se poate vedea din înregistrare este vorba de ora 17.30.

Șoferul, ce între timp a fost reținut, este acuzat acum de  omor prin imprudență, fugă de la locul accidentului, dar și pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, și riscă ani grei de condamnare, dacă va fi găsit vinovat.

Update, ora 15.00

Pe numele bărbatului, bănuit de producerea accidentului mortal, s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cel în cauză a fost depus la C.R.A.P. Dâmbovița.

Articolul precedentRetur de foc pentru CSM Târgoviște, la volei, în fieful lui Galatasaray Istambul
Articolul următor„Gone in 60 seconds” de Târgoviște. Jaf de de proporții la un magazin de electronice și electrocasnice