Un bărbat a sustras un laptop dintr-un magazin din orașul Găești, cu o nonșalanță de invidiat. Bărbatul a luat pur și simplu aparatul, l-a „strecurat” într-o sacoșă, iar apoi a părăsit liniștit magazinul de electrocasnice. Proprietarul cere acum ajutorul celor ce îl pot identifica pe autorul furtului.

Furtul a fost susprins de camerele de supraveghere ale magazinului de electrocasnice din Găești. Proprietarul magazinului a constat târziu că aparatul lipsește din inventar și, după ce a consultat inregistrările, de pe camerele de supraveghere, a decis să ceară ajutorul populației pentru identificarea autorului furtului.

Imagine

În imaginile, ce au fost postate pe pagina de facebook, a unei publicații din Găești, se vede cum bărbatul pur și simplu se preface interesat de alte aparate electrocasnice din magazin, până rămâne singur în zona de magazin unde se afla și laptop-ul, pe care îl  și îl introduce cu nonșalanță într-o sacoșă, ce o avea asupra sa. Ulterior bărbatul a părăsit magazinul, fără nicio problemă.

Imagine

Proprietarul păgubit speră acum ca, cu ajutorul imaginilor, bărbatul să fie identificat și face apel la toți cei care îl recunosc pe presupusul făptaș să sune la Poliția Orașului Găești, fiind anunțat și un număr de telefon (0245712444.) la care vor fi preluate informațiile.

(Video)

A furat cu putin timp in urma dintr-un magazin din Gaeşti. Detalii, aici! https://cronica-gaestiului.ro/archives/53794

Publicată de Mariana Ionescu pe Joi, 5 decembrie 2019

 

Pe imaginile camerei de supraveghere apare data 02.02.2000, dar proprietarul spune că din păcate nu a fixat nici data și nici ora aparatului, în momentul în care a fost instalat, de aici și eroarea ce apare în imagini. Dar acestea, spune proprietarul magazinului, sunt din data de 3 decembrie 2019.