Chindia Târgoviște a ajuns să fie implicată într-un scandal de proporții, ce a izbucnit între Federația Română de Fotbal și clubul Dinamo București. Cele două părți se acuză reciproc pentru accidentarea lui Mihai Neicuțecu, actualmente jucător la Dinamo, dar care a început sezonul la Chindia Târgoviște. Oficialii federației spun că Neicuțescu era accidentat din perioada Chindia, acesta fiind motivul pentru care „s-a rupt”, la meciul naționalei U 21.

Foto- Mihai Neicuțescu(Bucuria golului,perioada Chindia, în liga I)

Mihai Neicuțescu a fost jucătorul Chindiei Târgoviște (împrumutat de la Dinamo București) până în luna august 2019, când a fost readus la lotul echipei din „Ștefan cel Mare”.

Istoric „caz Neicuțescu”

La partida naționalei U 21 cu Irlanda de Nord (3-0 pentru România) Mihai Neicuțescu (21 de minute în teren s-a rupt.În data de 16 octombrie medicii au decis  ca fotbalistul să fie operat din cauza unor probleme la menisc, astfel că 2019 s-a încheiat din punct de vedere sportiv pentru Mihai Neicuțescu (21 de ani Dinamo). Dinamoviștii îi acuză pe cei de la FRF pentru accidentarea lui Neicuțescu, iar federalii ripostează și spun că vina aparține echipei Dinamo, dar și Chindiei Târgoviște, pentru că au știut de accidentarea mai veche a lui Neicuțescu, ce acum a recidivat, și nu au făcut nimic.

„Mihai era accidentat încă din perioada petrecută la Chindia. De la lot i s-a transmis să facă RMN, i s-a recomndat să se opereze, fiindcă avea acele probleme de mai multe luni.”

Spun cei de la gsp.ro, citând surse din FRF.

Foto- Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

Pe de altă parte, antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan este foarte mirat de pasarea responsabilității în curtea Chindiei și spune că Neicuțescu n-a avut nicio problemă la Chindia.

Mihai Neicuțescu va absenta câteva luni, după ce va fi operat de urgență la menisc, astfel că va putea reveni în teren abia în 2020.

Articolul precedentCortegiul funerar cu rămășițele Reginei Mamă-Elena va trece prin Titu și Găești
Articolul următorVideo| Obiectiv play-off,la Chindia. Târgoviștenii vor trei puncte în confruntarea cu FCSB, de duminică 20 octombrie