CSM Târgoviște și Dinamo București s-au întâlnit pe terenul echipei dâmbovițene, în ceea ce a fost considerat derby-ul etapei a V-a, din prima ligă de volei feminin. Ambele echipe erau neînvinse în precedentele etape, dar după meciul de la Târgoviște, doar bucureștencele mai pot spune acest lucru.

Imagine

Partida dintre CSM Târgoviște și Dinamo a adus , la „Sala Sporturilor” din Târgoviște, față în față două din cele trei echipe ce, în precedentele etape, din campionatul primei ligi nu cunoscuseră gustul înfrângerii (cea de-a treia fiind Alba Blaj).

Imagine

Partida de la Târgoviște a fost una dominată de oaspetele de la Dinamo, ce au reușit să se și impună, deși în primul set se anunța o luptă pe viață și pe moarte. Târgoviștea a condus la 4 puncte diferență, dar a cedat pe final setul (28-30).

(Video- Final set 1, câștigat de Dinamo)

Gazdele au reuțit să egaleze (25-17) după al doilea set, dar aceasta este singura reușită majoră a gazdelor în această partidă. Dinamo a câștigat seturile 3 și 4 și implicit și partida.

Scor final:

CSM Târgoviște- Dinamo București 1-3 (28/20, 25/17,25/27,23/25)

De la gazde s-a remarcat în mod deosebit H.Yusleyni autoare a nu mai puțin de 29 de puncte, fiind principala jucătoare a partidei. De la oaspete Karakasheva M.(19 puncte) a fost principala „gură de tun”.

Dinamo acumulează 12 puncte, după această partidă, adică tot atâtea câte are și CSM Târgoviște, dar echipa dâmbovițeană are un meci mai mult disputat.

Articolul precedentBoala care aduce sistemul imunitar la nivelul celui din copilărie
Articolul următorA murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact