Un incendiu izbucnit din senin a distrus un utilaj agricol, pe un câmp aflat la granița dintre județe Argeș și Dâmbovița. Tractorul, ce a fost mistuit de flăcări, aparținea, conform unor informații, edilului șef al comunei dâmbovițene Morteni.

Incendiul a izbucnit la orele amiezii în ziua de 28 decembrie 2019, pe un câmp aflat lângă comuna dâmbovițeană Morteni, dar care aparține administrativ de o comună argeșeană.

Imagine

Utilajul (tractorul) a luat foc ca o torță, din senin, spun martorii la incident. Imagini cu momentul în care ajung și pompierii la fața locului, au fost postate pe o rețea de socializare. Din păcate intervenția pompierilor argeșeni (cel mai probabil) este inutilă tractorul fiind deja mistuit de flăcări la momentul în care aceștia ajung la locul incendiului, undeva în mijlocul unui câmp.

DÂMBOVIȚA UN UTILAJ AGRICOL AL PRIMARULUI DIN MORTENI S-A FĂCUT SCRUM PE CÂMP!DETALII IN ARTICOL: https://stirimuntenia.ro/viewPost.php?postId=484

Publicată de Stiri Muntenia pe Sâmbătă, 28 decembrie 2019

 

Utilajul agricol aparținea, conform unor informații primarului comunei dâmbovițene Morteni, Ionel Olteanu. În incident nu a fost rănit nimeni.

Articolul precedentVideo| Imagini incredibile pe DN 72, în Dâmbovița. Un porc mistreț blochează șoseaua
Articolul următorAvertizare Infotrafic emisă de Poliția Română, pentru mai multe drumuri din țară (17 județe)