Fanii echipei Petrolul și-au dat în petic și la Târgoviște, provocând incidente ce au fost la un pas să degenereze și să se transforme într-o bătaie generală. Un suporter prahovean s-a infiltrat în sectorul de tribună unde se afla galeria gazdelor și a sustras un steag, al ultrașilor târgovișteni, moment ce a aprins spiritele pe stadion.

Partida de fotbal din liga secundă dintre Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești a început cum nu se poate mai rău. Cu doar câteva momente înainte de fluierul de start al partidei, la care, pe stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște, au fost prezenți aproximativ 500 de suporteri ai Petrolului, unul dintre aceștia a declanșat o adevărată nebunie pe stadion.

Suporterul prahovean a pătruns în sectorul de tribună rezervat galeriei echipei gazdă, de unde a fugit cu unul dintre steagurile arborate pe gardul dinspre terenul de fotbal. Acesta a fost repede „interceptat” de forțele de ordine (vezi video). În acel moment forțele de ordine au fost nevoite să intervină în sectorul de tribună rezervat petroliștilor, mai mulți dintre suporterii echipei prahovene dorind să intre pe teren, pentru a se război cu forțele de ordine ce îl „interceptaseră” pe cel care sustrăsese steagul fanilor echipei gazdă.

Suporterul a fost scos din stadion de forțele Jandarmeriei și ulterior spiritele s-au calmat, atât în tribună cât și în teren, unde cele două echipe au încheiat nedecis (0-0), la capătul unei partide lipsite de ocazii de gol.

Articolul precedentColiziune auto la Târgoviște. Un rănit ușor
Articolul următor„Zero” peste tot. Chindia-Petrolul 0-0 , în liga a II de fotbal