Tânărul portar al celor de la Chindia Târgoviște, Marian Aioani (20 de ani) este afectat de decizia selecționerului Mirel Rădoi de a nu îl titulariza la ultimele meciuri ale na’ionalei U 21. Asta spune antrenorul de la echipa de club, Viorel Moldovan. Pe de altă parte, Mirel Rădoi a anunțat că Aioani va face parte din lotul convocat pentru partidele naționalei U21, cu Finlanda și Irlanda de Nord.

Foto– Marian Aioani, goalkeper Chindia Târgoviște și naționala U21

Marian Aioani,portarul de doar 20 de ani (împliniți în urmă cu două zile) al celor de la Chindia Târgoviște, titularizat de Viorel Moldovan de când acesta a preluat echipa (încă din liga a II-a), este afectat, iar asta se vede în evoluțiile sale din campionat, când a și gafat în mai multe rânduri, spune Viorel Moldovan. Antrenorul Chindiei spune că Aioani „a fost afectat de decizia antrenorului naționalei U21, ce l-a preferat pe Andrei Vlad (FCSB) la ultimele două partidei ale naționalei”, dar că va primi în continuare încrederea sa și a echipei de club (Chindia Târgoviște).

(Video)

Convocări naționala U21

Pe de altă parte, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat astăzi (8 noiembrie) jucătorii convocați pentru următoarele meciurile naționalei U 21, meciuri ce vor avea loc după următorul program:

  • România – Finlanda, 14 noiembrie, ora 20:00, stadion ”Anghel Iordănescu” (Voluntari)
  • Irlanda de Nord – România, 19 noiembrie, ora 19:30 (ora României), stadion The Showgrounds (Ballymena)

Din lot face parte ;i Marian Aioani, juc[torul Chindiei. Iată lotul complet:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Ștefan Târnovanu (Poli Iași);

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș);

Mijlocași: Cătălin Itu (CFR Cluj), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova), Adrian Șut, George Merloi (ambii Academica Clinceni);

Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Robert Moldoveanu (FC Dinamo).