Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au descins, joi, la domiciliile a 5 persoane din Craiova, bănuite de comiterea unui furt dintr-o locuință, faptă comisă în luna mai a acestui an.
Au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea măsurilor legale ce se impun.
Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Dolj, au efectuat, joi,  5 percheziții domiciliare pe raza localității Craiova, la persoane bănuite de sâvârșirea infracțiunii de furt calificat.
„Persoanele în cauză, patru femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 30 și 55 de ani, sunt bănuite că, la data de 15 mai a.c., ar fi sustras dintr-o locuință din Găești bani și bijuterii din aur. Prejudiciul cauzat este estimat la 100.000 de lei. În urma descinderilor au fost indisponibilizate obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunii. Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub îndrumarea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
În urma perchezițiilor, oamenii legii din Găești au recuperat o parte dintre bijuterii, dar și sume de bani.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentRstricții de circulație pe DN 71, după ce asfaltul s-a crăpat din cauza unei avarii la o conductă de apă
Articolul următorAccident produs de un șofer de ambulanță. Trei pacienți au fost răniți