Hoții au dat lovitura, în această după amiază, la casa generalului de brigadă, din M.A.I., Toma Zaharia, din Tărtășești, județul Dâmbovița. Cei patru spărgători, ce se pare că se pregăteau să plece din țară au fost prinși în timp record.

În această după amiază, generalul de brigadă Toma Zaharia (foto) a sesizat Poliția Orașului Răcari, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în locuința sa, situată în comuna Tărtășești, județul Dâmbovița, de unde au fost sustrase mai ulte bunuri.

Polițiștii dâmbovițeni în cooperare cu polițiștii Sectorului 1 din București din cadrul DGPMB i-au identificat rapid, în mai puțin de două ore, pe cei patru bărbați bănuiți de furtul din locuința generalului.

(Video)

Cei patru au fost depistați pe raza municipiului București. Hoții reușiseră să sustragă bijuterii din aur, ceasuri de damă și bărbătești dar și sume de bani. Din câte se pare cei patru se pregăteau să plece din țără. Aveau deja achiziționate bilete de avion spre Portugalia, conform unei informări a IPJ Dâmbovița.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore. Valoarea aproximativă a bunurilor sustrase din casa generalui este de 10.000 de euro.

Articolul precedentColiziune între două autoturisme, la Corbii Mari. Un pasager a fost rănit
Articolul următor„Stop joc”. Eșec usturător pentru CSM Târgoviște, în prima ligă de baschet