Este un adevărat război în PSD Dâmbovița. Organizația se pregătește de alegeri iar data Conferinței de alegeri a fost mutată de pe 6 septembrie pe 20 septembrie. Unul dintre cndidații la funcțiile de conducere, Alexandru Oprea, președinte al CJ Dâmbovița, recunoaște că situația din organizație este tensionată și mai mult transmite un mesaj mai mult decât elocvent contracandidaților.

În PSD Dâmbovița, organizație condusă de europarlamentarul Rovana Plumb (foto), apele sunt tulburi, de ceva vreme, în ceea ce privește conducerea, în special.

După preluarea șefiei PSD Dâmbovița, de către Rovana Plumb ( ca urmare a îndepărtării fostului lider, Adrian Țuțuianu, din PSD), în organizație este pentru a treia oară, în 2019 , când urmează să se organizeze alegeri. Prima dată au fost în martie 2019 (detalii aici), iar apoi Rovana Plumb a fost reconfirmată în funcție și în iunie 2019 (detalii aici). Acum (septembrie 2019) va fi pentru a treia oară în acest an când se organizează alegeri, la PSD Dâmbovița.

Foto– Al. Oprea, președinte CJ Dâmbovița (PSD), conf.presă 3 sept.2019

Alexandru Oprea, președinte al CJ Dâmbovița (PSD) a anunțat că va candida pentru un post de conducere (n.m președinte sau președinte executiv) dar sunt și alți doritori. Atât Rovana Plumb cât și deputatul Corneliu Ștefan fiind între cei ce doresc să fie la conducerea PSD Dâmbovița. Conferința de alegeri se anunță una cu scântei, lucru anticipat de  Al. Oprea, ce a afirmat astăzi (3 septembrie 2019), între altele, că:

N-am făcut, voit, rău cuiva vreodată, dar dacă voi fi nevoit să mă apar, o voi face”. „Nu-mi stă în caracter să rup picioarele adversarilor politici, din interiorul sau exteriorul partidului meu, dar…voi candida.”

(video)

Articolul precedentAtenție! Revin ploile. Vezi zonele ce vor fi afectate de furtună.
Articolul următorUn târgoviștean acuzat de tâlhărie calificată a fost reținut de polițiști