Aproximativ 1500 de fani ai Chindiei Târgoviște au venit pe stadionul „Eugen popescu” pentru a fi prezen’i la momentul decernării titlului de campioană a ligii secunde, pentru echipa lui Viorel Moldovan. Spectatorii au strigat alături de jucătorii Chindiei „Vrem stadion!”, în mai multe rânduri.

(Video)

Chindia Târgoviște a primit din partea FRF cupa, medaliile și tricourile de campioni, ai ediției 2018-2019, a Ligii a II-a de fotbal. Cu toate că evenimentul a fost anunțat abia la finalul etapei cu numărul 38, din liga secundă (1 iunie 2019), când târgoviștenii au fost siguri de câștigarea titlului de campioni ( după 2-0 ,pe terenul celor de la Energeticianul), la Târgoviște tot au venit aproximativ 1500-2000 de suporteri, ce au umplut tribuna I a stadionului „Eugen Popescu”.

Fanii au cântat dar au și scandat alături de jucătorii Chindiei, ce au au cerut „Vrem stadion!” chiar în momentul în care oficialii, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și primarul Târgoviștei, Cristian Stan, vorbeau despre performanța echipei.

(Videopreședintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, vorbește despre performanța echipei, iar stdionul izbucnește-„Vrem stadion!”, strigă toată lumea)

Cele două entități, CJ Dâmbovița și Primăria Târgoviște susțin financiar echipa Chindia Târgoviște, în proporții egale. Stadionul „Eugen Popescu” nu va putea găzdui meciuri din liga I, în actuala configurație, așa că, cel mai probabil, Chindia Târgoviște va juca la Mioveni, meciurile de „acasă” din prima ligă.

Stadion „Eugen Popescu”- 2 iunie 2019

Autoritățile promit că lucrările de reabilitare a stadionului „Eugen Popescu” vor demara în luna septembrie, a acestui an, astfel încât cei de la Chindia să poată reveni la Târgoviște cât mai curând. Lucrările de reabilitare vor dura 12 luni.

Articolul precedentSute de sancțiuni contravenționale, în doar 24 de ore
Articolul următorAutocar cu 60 de persoane răsturnat în județul Brașov. Mașina este înmatriculată în Dâmbovița