Trei tineri au fost transportaţi, marţi seara, la spital pentru investigaţii medicale, după ce un şofer i-a lovit cu maşina, în localitatea Răzvad, judeţul Dâmboviţa, în urma unui conflict. La mijloc ar fi vorba de o datorie mai veche.
Toţi cei trei tineri au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale însă unul dintre ei este în stare gravă, cu fractură la ambele picioare.

Șoferul care a intrat cu mașina în cei trei tineri are 20 de ani. La mijloc ar fi o datorie mai veche, în bani. Șoferul a venit să își ceară dreptul, iar când l-au văzut, cei trei i-ar fi vandalizat mașina. Spune că cei trei au sărit cu picioarele pe mașina sa.
„Aveau bani să îmi dea și nu mă lăsau să plec, au încercat să îmi spargă mașina, să mă atace, au dat cu pumii în mașină. Nu am avut nicio cale de a pleca de acolo. Cel care s-a ales cu fracturi s-a pus în fața mașinii”, a declarat șoferul de 20 de ani
În funcție de ce vor stabili oamenii legii, șoferul s-ar putea alege cu permisul suspendat, dar și cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Articolul precedentNelu Barbu este întors din drumul către Shanghai
Articolul următorMotociclist accidentat la Târgoviște