Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna dâmbovițeană Runcu, a avut parte de un sfârșit tragic. Acesta a fost accidentat mortal de un cimentruc ce efectua manevra de mers inapoi.

UPDATE: Comunicat de presă al fabricii de ciment Fieni

Fieni, 13 septembrie 2019. În dimineața acestei zilei, în jurul orei 3:00, s-a produs un accident la intersecția dintre un drum public și trecerea la nivel cu calea ferată, în apropierea fabricii de ciment Fieni. Din nefericire, în urma acestui accident, și-a pierdut viața impiegatul de mișcare, angajat al Unicom Tranzit S.A. Conducerea fabricii de ciment Fieni regretă profund pierderea acestei vieți omenești și transmite condoleanțe familiei victimei.

Din primele informații reiese că, în timpul unor manevre pe calea ferată, impiegatul a fost surprins între ultimul vagon al unei garnituri de tren și semiremorca unui TIR care se deplasa spre fabrica de var Fieni. Imediat după accident a fost apelat numărul de urgență 112, echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului constatând decesul acestuia.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, poliția, precum și alte organe abilitate ale statului cercetează acest eveniment.

Pentru conducerea fabricii de ciment Fieni siguranța angajaților propriii și ai terților care lucrează pentru fabrică este o prioritate, ca atare conducerea fabricii a demarat o analiză internă, exprimându-și în același timp disponibilitatea de a colabora cu organele abilitate ale statului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nefericitul accident.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Bărbatul era angajat la o societate comercială din Fieni. A fost, practic, strivit între două utilaje.

Ambulanța și echipajul SMURD au sosit la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru muncitor.