Chindia Târgoviște întâlnește Sepsi Sf.Gheorghe, în liga I de fotbal, după o pauză de două săptămâni a competiției. Echipa lui Viorel Moldovan se confruntă cu probleme de efectiv, iar portarul târgoviștenilor, Marian Aioani (19 ani), este deja curtat de Dinamo, după ce a apărat poarta naționalei U21.

Antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, Viorel Moldovan, a anunțat că jucătorii Cristian Cherchez (probleme la aductor), Daniel Novac ( operație de menisc) și Demiter (împrumutat de Sepsi Sf.Gheorghe) nu vor putea juca în confruntarea cu Sepsi Sf.Gheorghe.

„Este o echipă ce investește masiv, cu o apărare foarte bună. Va fi un meci dificil pentru noi” a spus Moldovan.

Antrenorul Chindiei este nemulțumit de apărarea echipei sale:

„Nu-mi convine că primesc atâtea goluri. Am făcut multe cadouri în primele opt etape. Din păcate nu am recoltat suficiente puncte. A mai spus V.Moldovan.

Portarul Chindiei, Marian Aioani, este curtat de mai multe echipe din Liga I, după ce tânărul goalkeeper de la Târgoviște a fost titular în poarta naționalei U 21,  la meciul pierdut de echipa lui Mirel Rădoi (1-2) în Danemarca, în preliminariile Euro 2021.

Foto: Marian Aioani-portar Chindia Târgoviște (conf. presă 13.09.2019)

„Dinamo să se grăbească, dacă au banii necesari”, a comentat Viorel Moldovan, vorbind despre un posibil transfer al lui Aioani, jucător ce are contract cu Chindia Târgoviște până în 2021 și care a fost promovat titular în poarta Chindiei chiar de Viorel Moldovan.

Meciul Chidia Târgoviște-Sepsi Sf.Gheorghe, din etapa a IX-a a ligii I de fotbal, va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 18.30. pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.