Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, a declarat, înaintea disputei din etapa a doua a returului de campionat, dintre Chindia și Viitorul, că echipa sa va întâlni echipa cu cea mai bună dinamică din campionat. Moldovan spune că este extraordinar ce face Hagi, la Viitorul, dar că băieții săi se vor întoarce cu punct sau puncte din confruntarea de la Constanța.

Sursa foto– facebook, AFC Chindia Târgoviște

Viorel Moldovan a condus ultimul antrenament de acasă ( a Aninoasa, lângă Târgoviște) al celor de la Chindia Târgoviște, înainte de confruntarea cu Viitorul Constanța, din etapa a 15-a a ligii I de fotbal.

Moldovan spune că: ” Vom întâlni echipa cu cea mai bună dinamică din campionat. Ce face Gică Hagi la Viitorul este un lucru extraordinar.(…)Speră să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Constanța”

(Sursa Video- facebook AFC Chindia Târgoviște)

Viorel Moldovan: Întâlnim vineri echipa cu cea mai bună dinamică de joc din campionat, din punctul meu de vedere. Ceea ce face Gică Hagi la Viitorul este un lucru extraordinar. Noi suntem pregătiți să facem un joc bun și să ne întoarcem cu punct sau puncte. Sperăm să obținem ceea ce ne-am propus.

Publicată de AFC Chindia Oficial pe Miercuri, 30 octombrie 2019

Partida dintre Viitorul și Chindia Târgoviște va avea loc sâmbătă 1 noiembrie 2019,începând cu ora 20.30 pe terenul echipei lui Gică Hagi

Articolul precedentMandat de arestare preventivă, pus în aplicare de polițiști
Articolul următorMister elucidat. Șoferul ce a abandonat mașina, după accident,la Târgoviște, nu avea carnet și consumase substanțe psihoactive