Chindia Târgoviște a spulberat-o pe CS Balotești, scor 6-0, într-un meci din etapa a 34-a a Ligii secunde de fotbal. Cu toate că echipa lui Viorel Moldovan a făcut un pas mare spre prima ligă, și chiar are șanse să treacă pe primul loc în campionat, la finalul etapei, Viorel Moldovan e superstițios și preferă să nu se bucure de promovare, înainte ca matematica să certifice acest lucru.

Prin victoria (11.05.2019) obținută în fața celor de la CS Balotești (echipă ce a retrogradat în al treilea eșalon,matematic, după această etapă) cei de la Chindia Târgoviște au acumulat 76 de puncte, tot atâtea câte are și liderul campionatului Academica Clinceni. Înainte ca U Cluj să joace (duminică 12 mai), în această etapă, Chindia Târgoviște și-a asigurat un ecart de 7 puncte, față de locul trei în campionat, fiind aproape sigură de calificarea în prima ligă.

Viorel Moldovan, antrenorul celor de la Chindia, este circumspect însă și nu vrea să se bucure încă. „Nu a desfăcut încă șampania, dar am pus-o la rece!” spune antrenorul târgoviștenilor.

(video)

Articolul precedentFoto| Centru educativ nou pentru copii cu risc social, din comuna Răzvad
Articolul următorColiziune între două mașini la Finta. Ambii șoferi au fost răniți