Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, a anunțat într-o conferință de presă că pentru el subiectul Dinamo, este încheiat. Dinamo București și-a dorit ca Moldovan să preaia banca tehnică a „câinilor roșii”, dar cei de la Chindia au cerut achitarea clauzei de reziliere a contractului lui Moldovan, părțile necăzând de acord asupra sumei.

Conducerea echipei Chindia Târgoviște a organizat o conferință de presă, înaintea meciului din etapa a IV-a a ligii întâi de fotbal. Atât președintele clubului, Marcel Ghergu, cât și antrenorul târgoviștenilor, Viorel Moldovan, au anunțat că echipa vrea să obțină maximum de puncte, din confruntarea cu CFR Cluj.

Moldovan a anunțat pentru prima dată că subiectul transferului său la Dinamo a fost cât se poate de real și că au existat negocieri, între cele două parți. Acum  subiectul este „Game Over”, după cum s-a pronunțat Viorel Moldovan. (video)

Chindia joacă contra celor de la CFR Cluj, sâmbătă 03 august 2019, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în cadrul etapei a IV-a a ligii întâi de fotbal.

Articolul precedentN-ai casă de marcat electronică? Fiscul te „arde” la buzunar
Articolul următorCursuri pentru mame, la spitalul din Târgoviște, în săptămâna „Alăptării la sân”