Chindia Târgoviște și Academica Clinceni se întâlnesc chiar pe 1 decembrie, pe „Ilie Oană” din Ploiești, în etapa a 18-a, a ligii I de fotbal. Antrenorul dâmbovițenilor, Viorel Moldovan, spune că  pentru echipa sa nu există decât o singură variantă. „Câștigăm cu orice preț”, a spus Moldovan.

Imagine

Partida dintre Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, cu echipa dâmbovițeană gazdă ( pe stadionul „Ilie Oană” din  Ploiești), este unul capital pentru echipa lui Viorel Moldovan. Cel puțin asta a declarat fostul intrenațional într-o conferință de presă susținută la Târgoviște (29.11.2019), la aproape o săptămână după înfrângerea drastică, tot din campionat, suferită în fața celor de la CFR Cluj (0-4). Câștigăm cu orice preț. Am avut o săptămână încărcată. Sperăm să reintră pe spirala pozitivă de până la meciul cu FCSB (n.m. din turul campionatului).

Video

Meciul Chindia Târgoviște-Academica Clinceni, din etapa cu numărul 18, a ligii I de fotbal, va avea loc duminică, 1 decembrie, cu începere de la ora 16.00.

Articolul precedentAccident grav pe DN 72, la Răzvad. Două femei accidentate grav
Articolul următorFOTO-Video| Au primit „cadourile” mai devreme. Echipamente noi la ISU Dâmbovița