Chindia Târgoviște a plecat la Iași, pentru confruntarea cu Politehnica, cu gândul la obținerea celor trei puncte puse în joc. Atât antrenorul echipei, Viorel Moldovan, cât și președintele clubului, Marcel Ghergu, au recunoscut, într-o conferință de presă, că sunt probleme de lot la Chindia, mai ales că unul dintre jucători, fundașul Bogdan Șandru, a părăsit lotul.

FotoConf.presă Chindia Târgoviște 22 august 2019

Deși Viorel Moldovan apreciază în mod deosebit jocul, din primele etape, practicat de cei de la Poli Iași, Chindia va pleca cu gând de victorie în capitala Moldovei, pentru meciul (23 august 2019) cu una dintre revelațiile începutului de campionat. Moldovan menține în continuare ideea ca echipa sa (Chindia Târgoviște) să obțină 39 de puncte, la finalul sezonului regulat, ceea ce i-ar aduce participarea în play off.

Președintele clubului, Marcel Ghergu, a declarat că plecarea lui Bogdan Șandru va fi suplinită prin aducerea altui fundaș,în plus vor veni și alți jucători, a spus Ghergu.

(video)

Meciul Poli Iași-Chindia Târgoviște, va avea loc în data de 23 august, ora 18.00, la Iași, în cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal

Articolul precedent453 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European
Articolul următorVideo| Președinte CJ DB: Despre Securitate și „dulapul plin cu scheleți”. Vezi despre cine vorbește