35 de elevi din Dâmbovița și București au trăit clipe de spaimă în Munții Bucegi, după ce îndrumătorul lor a decis să le arate Valea Jepilor, un traseu extrem de dificil. Unii dintre copii au acuzat crampe musculare, alții au fost epuizați fizic, iar unii nu se mai puteau mișca deloc.
Salvamontişti din Buşteni au intervenit marţi seară, pentru salvarea elevilor, care nu avea nici echipament adecvat pentru munte.
Copiii au între 15 şi 17 ani şi sunt din Târgoviște, Titu și București.

Actiune de salvare incheiata cu bine in urma cu 30 min. Doua tinere de 15 ani, fara un antrenament adecvat, au acuzat crampe musculare si epuizare fizica in timp ce coborau pe Jepii Mici. Una dintre ele, pentru ca nu mai putea sa se miste deloc, a avut nevoie chiar de transportul cu targa. Tot ea, dupa ce s-a vazut in oras, a facut circ cand a vazut ambulanta si a refuzat ingrijirile medicale. Pentru ca devenise colerica, a venit si un echipaj de politie. Noi ne-am vazut de treaba si am plecat la sediu… noapte buna.

Publicată de Salvamont Busteni pe Marţi, 20 august 2019

„Două tinere de 15 ani, fără un antrenament adecvat, au acuzat crampe musculare și epuizare fizică în timp ce coborau pe Jepii Mici. Una dintre ele, pentru că nu mai putea să se miște deloc, a avut nevoie chiar de transportul cu targă. Tot ea, după ce s-a văzut în oraș, a făcut circ când a văzut ambulanța și a refuzat îngrijirile medicale. Pentru că devenise colerică, a venit și un echipaj de poliție. Noi ne-am văzut de treaba și am plecat la sediu”, au scris Salvamontiștii din Bușteni pe pagina lor de Facebook.
Articolul precedentMinisterul Mediului propune impuşcarea a 140 de urşi şi 94 de lupi
Articolul următorUn bărbat din Harghita și altul din Dâmbovița, prinși la furat în centrul Sibiului