Târgovișteanca Sorana Cîrstea a revenit în sala de antrenament și „trage tare” pentru sezonul de iarbă, din circuitul WTA. Sorana a mărturisit că a a jucat cu o ruptură a abdomenului la turneul parizian, iar acum se află în perioada de recuperare.

Sursa foto- facebook Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a avansat până pe locul 77 în clasamentul WTA, al jucătoarelor de tenis, după turneul de Mare Slem de la Paris. Sorana a șocat după Roland Garros când a mărturisit că a intrat accidentată cu ruptură de abdomen, în partida din turul II, contra Alionei Bolsova:

„Am crezut in continuare, chiar si cu 2 centimetri de ruptura la abdomen, ruptura de grad 3, ca trebuie sa lupt. Am fost acolo, la 2-3 puncte. Mi-am dorit sa incerc, sa arat ca sunt puternica. Oricum dupa acest meci, daca il castigam, ma retrageam. Ies cu capul sus de aici. Am facut tot ce am putut. Toata lumea m-a sfatutit sa nu intru pe teren azi. Si doctorul mi-a spus asta. Am intrat pe teren pe propria raspundere. Mi-am dorit foarte mult sa castig, chiar si cu 2 centimetri ruptura la abdomen. Chiar am dat tot ceea ce am putut pe teren. Din pacate apar aceste accidentari”

(preluare Fanatik)

În acest moment, sportiva din Târgoviște a revenit în sala de antrenament și se pregătește pentru sezonul pe iarbă din care, din păcate, nu va prinde decât turneele de la Eastbourne și Wimbledon. Clipul, postat de Sorana, cu întoarcerea s-a în sala de antrenament, pe contul personal de Instagram, a strâns rapid mii de aprecieri din partea fanilor.

(video)

View this post on Instagram

back to service ??⚙️?? @sashacalisthenic

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea) on

Articolul precedentFOTO Târgul Educațional „Handmade with love”, din partea elevilor „speciali” din Târgoviște
Articolul următorChindia Târgoviște pierde un jucător, dar a stabilit programul de pregătire pentru Liga I