Vineri, 19 aprilie 2019, la Clubul Studenților din Municipiul Târgoviște, a avut loc cea de a V-a ediție a evenimentului intitulat Vinerea Floriilor, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin intermediul Centrului Județean pentru Cultură, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviștei.

Concertul a fost susținut de către Corala Catedralei Mitropolitane din Târgoviște, instituție ce contribuie la susținerea activității pastoral-misionare a Eparhiei noastre, promovând principiile credinței noastre, în forma adecvată sensibilității muzicale. A participat, de asemenea, și Corala Armonia din Constanța, a Arhiepiscopiei Tomisului, ce s-a remarcat, de-a lungul timpului, cu pregnanță artistică și râvnă misionară.

În deschiderea evenimentului, Pc. Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial, a dat citire mesajului de binecuvântare al Înaltpreasfinției Sale, care a subliniat că acest eveniment muzical reprezintă o celebrare, prin intermediul muzicii, a sensibilității artistice, a credinței noastre, un mod de a promova valorile Evangheliei lui Hristos și un prilej de manifestare a comuniunii noastre creștine.

La eveniment au luat parte numeroși credincioși din oraș, în mare parte tineri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentMandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști
Articolul următorLumina Sfântă de la Ierusalim, la Catedrala din Târgoviște