Un conflict la distanță a izbucnit între antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, și selecționerul naționalei U21, Mirel Rădoi (spune realitateasportiva.net). Motivul de dispută îl reprezintă portarul Chindiei Târgoviște, Marian Aioani, ce nu a fost titularizat de Rădoi, în poarta naționalei, la meciul câștigat ( cu 3-0) împotriva Ucrainei.

Sursa fotogsp.ro

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de fotbal  U 21, a explicat, la finalul meciului câștigat la Ploiești, cu Ucraina, din preliminariile Campionatului European 2020, de ce nu a fost titular portarul Chindiei, Marian Mihai Aioani, un portar considerat în formă. Rădoi a spus că titularul din această partidă, Andrei Vlad (FCSB), are un joc de picior mai bun decât Aioani (detalii aici www.realitateadedambovita.net).

Viorel Moldovan

Declarații Viorel Moldovan

Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan a reacționat după declarația lui Mirel Rădoi. Într-o declarație oferită în exclusivitate pentru www.realitateasportiva.net. Moldovan a spus că:

Este decizia lui Mirel Rădoi, el este selecționerul naționalei. Am auzit cum a justificat această decizie, dar nu mă mulțumește explicația dată. Nu sunt de acord cu această concluzie a lui Rădoi, nu cred că acesta este motivul pentru care nu a jucat (n.a. – jocul de picior). Cred că Aioani ar fi trebuit să fie titular cu Ucraina, toată lumea se aștepta. Este un portar în formă, are încredere mare. În plus, are un joc de picior foarte bun, cel puțin la nivelul celorlalți portari… în niciun caz inferior lui Vlad, cum a zis Mirel (Rădoi).

Este adevărat că și Vlad este un portar bun, de perspectivă, chiar dacă n-a mai jucat în ultima vreme. Dar eu am încredere în Aioani, nu știu dacă va juca cu Irlanda de Nord, dar cred că merită să joace. Sper că va deveni un titular la echipa națională.

Am vorbit cu Aioani după meciul cu Ucraina, i-am explicat că trebuie să continue să muncească, să se pregătească la fel ca până acum. Nu este demoralizat că nu a apărat cu Ucraina, trebuie să își aștepte șansa și sunt sigur că va apăra… dacă nu cu Irlanda de Nord, poate următorul. El este un jucător foarte important pentru noi

Mai multe detalii pe www.realitateasportiva.net.

Foto– Marian Aioani (sursa AFC Chindia Târgoviște)

Naționala U 21 dispută următorul meci, din preliminariile U 21, în data de 14 octombrie, în deplasare, împotriva naționalei Irlandei de Nord. Din locul convocat de Mirel Rădoi face parte atât Marian Aioani cât și fostul jucător al Chindiei Târgoviște, Mihai Neicuțescu, actualmente la Dinamo București.

Articolul precedentTrei persoane au fost rănite, de un șofer ce abia obținuse permisul de conducere, la Băleni
Articolul următorFOTO-Video| CSM Târgoviște trece fără emoții (cu 3-0) de „U” NTT Cluj, în prima ligă de volei feminin