În perioada 28-30 iunie  se desfășoară și în Dâmbovița o acțiune de prevenirea și combaterea accidentelor de circulație produse pe fondul încălcării limitei legale de viteză. În prima zi sancțiunile aplicate au fost numeroase.

104 este numărul de șoferi sancționați, în prima zi de desfășurare a acțiunii polițiștilor de la serviciul rutier.

„În perioada 28-30 iunie, polițiștii de la rutieră acționează pe principalele artere din județ, pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație produse pe fondul încălcării limitei legale de viteză.

Astfel, în urma activităților din teren, poliţiştii au constatat o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice, au verificat 163 de autovehicule și au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale.

Totodată, trei conducători auto au fost înregistraţi de aparatele radar în timp ce rulau cu o viteză care depăşea cu mai mult de 50 km/h viteza maximă admisă pe acel sector de drum.

Faţă de aceştia a fost dispusă şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic şi să circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile de drum.

Nu uitaţi! Cu cât viteza de deplasare este mai mare, probabilitatea producerii unui accident rutier creşte!”

Se specifică în comunicatul IPJ Dâmbovița, ce prezintă prima zi de acțiune (28 iunie 2019).

Articolul precedentTragedie la Matraca. Un bărbat găsit decedat, în podul casei
Articolul următorAutomecanica Moreni va fabrica turele telecomandate de calibru 7,62 și 12,7 mm