Miercuri, 16 octombrie 2019, Facultatea  de Ingineria Mediului  şi Ştiinţa Alimentelor, din cadrul Universităţii “Valahia” din Târgovişte, în parteneriat cu SC VELROM SRL Târgoviște şi  Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA din Bucureşti au sărbătorit Ziua Mondială a Alimentaţiei și Ziua Națională a Alimentaţiei şi a Combaterii Risipei Alimentare prin organizarea unui workshop.
Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului “Redescoperă meseria de inginer într-o societate prosperă (RISCO)”, proiect ce are ca obiectiv creşterea capacităţii de incluziune a studenţilor cu risc ridicat de abandon în anul I, pe baza  dezvoltării unei  strategii orientate către creşterea motivaţiei şi consolidarea interesului studenţilor faţă de programele de studii universitare de licenţă.
În deschiderea workshop-ului au luat cuvântul: Conf.univ.dr.ing Alexandru Stoica, Decanul Facultăţii de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimentelor, Prof.univ.dr.ing. Lavinia Buruleanu, Directorul Departamentului de Ingineria Produselor Alimentare și Directorul proiectului, Carmen Mihai, Manager resurse umane – SC VELROM SRL şi  Conf,univ.dr.ing Nastasia Belc, Director al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.
Evenimentul a avut drept scop păstrarea şi sporirea numărului de contacte cu firmele de profil, importante pentru viitorii specialişti din domeniul Ingineriei Produselor Alimentare, dar şi îmbunătățirea relațiilor și comunicării dintre universitate și mediul economic, respectiv organizații implicate în educație.
Articolul precedentCampania educațională “ALCOOLUL NU TE FACE MARE”, la Târgoviște
Articolul următorConferinţa internaţionala “Supply Chain Management for Efficient Consumer Response”