La Târgoviște a fost sărbătoare și fericire pentru cel puțin câteva sute de polițiști. 129 de polițiști dâmbovițeni au fost avansați în grad, iar alte câteva sute au primit diplome de merit, cu ocazia Zilei Poliției Române.

Aniversată în fiecare an ( începând din 2001) în data de 25 martie, Ziua Poliției Române a fost, în 2019, prilej de bucurie suplimentară pentru 129 de cadre din IPJ Dâmbovița. Toți cei 129 au fost astăzi avansați în grad, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la corpul K al Universității „Valahia”, din Târgoviște. 

Alături de aceștia, comandantul IPJ Dâmbovița, comisarul șef de poliție Sorin Păun (foto), a înmânat 317 diplome de merit, pentru tot atâția polițiști dâmbovițeni. De fapt, pentru că sala în care a avut loc ceremonia nu ar fi avut capacitatea de a găzdui atâtea persoane, doar o parte dintre polițiștii premiați au primit diplomele astăzi.

Deasemenea au fost premiați polițiștii ce au participat la mai multe competiții sportive interne (tenis și fotbal), ce au fost organizate în această perioadă, de către IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentPro România Dâmbovița visează frumos. Primul loc pe țară, între filiale, la strângerea de semnături
Articolul următorIntrare gratuită în „Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște”, la Ora Pământului