Filiala dâmbovițeană a PRO România a făcut tot ce a putut ca să demonstreze că recentele achiziții de la la PSD, senatorul Adrian Țuțuianu și deputatul Oana Vlăducă, aduc și voturi, pentru partiddul lui Victor Ponta. Pro România Dâmbovița a strâns peste 25.000 de semnături de susținere a candidaților partidului, la alegerile europarlamentare din 26 mai, clasându-se pe primul loc la nivel național între filialele partidului.

Într-o conferință de presă a PRO România Dâmbovița, purtărtorul de cuvânt ala filialei Cătălin Olteanu (foto), a anunțat că filiala dâmbovițeană a câștigat competiția internă, între filialele partidului lui Victor Ponta. Mai mult chiar, spun cei de la PRO România, dat fiind numărul de semnături, filiala spune că se clasează pe locul doi între partidele ce au strâns semnături în Dâmbovița, după PSD, sperând la o poziționare identică și la alegerile europarlamentare.

Foto– campanie Pro România DB, sursa facebook Pro România DB

La nivel național PRO România a depășit cu mult numărul minim de semnături și sunt strânse aproximativ 300.000 de semnături. Astăzi (n.m. 25 martie 2019) se face centralizarea la București. Cu mare mândrie spun că județul Dâmbovița este pe primul loc (între filialale PRO România) cu 25.028 de semnături de susținere stânse. Este mai mult decât încurajator, pentru că depășește cu mult targetul de 15.000 impus de la București și cel de 18.000 pe care n-i l-am autoimpus înainte de începerea campaniei de strângere de semnături. În discuțiile interne noi am stabilit acest obiectictiv de 25.000 de semnături. Cred că ne poziționăm pe locul doi, în Dâmbovița, între partidele ce au stâns semnături de susținere, a listelor pentru europarlamentare.”

A declarat Cătălin Olteanu.

Articolul precedentAu fost prinși spărgătorii de automate de cafea, la Târgoviște
Articolul următor129 de polițiști dâmbovițeni au fost avansați în grad, de „Ziua Poliției Române”