Aproximativ 30 de hectare de vegetație, aflate pe raza comunelor Doicești și Glodeni din Dâmbovița, au fost distruse de foc. Incendiul, cel mai probabil pornit de la un foc lăsat nesupravegheat sau pus intenționat, a amenințat o pădure de pin. Intervenția pompierilor a fost salutară.

Anunțul legat de incendiul ce a mistuit aproximativ 30 de hecatre de vegetație a fost făcut de primarul comunei Glodeni,Gigi Chiran (foto), pe pagina personală de facebook. Acesta, după cum se vede din fotografii, a participat la stingerea incendiului.

„INCENDIU DEVASTATOR ÎN MAVRU ( LĂCULEȚE )
Astăzi aproximativ 30 de hectare de pășune și pădure tânără s-au făcut scrum. Cauza aceiași oameni iresponsabili cu mediul și securitatea oamenilor .
Datorită intervenției prompte a pompierilor din Târgoviște și Pucioasa, incendiul a fost stins, puțin a lipsit să ajungă la pădurea de pin aflată la limita dintre Glodeni și Doicesti. 
Mult respect militarilor pompieri, precum și domnului comandant DORIN CLIPEA !”

A scris edilul Gigi Chiran, pe pagina personală de facebook, însoțind postarea cu mai multe fotografii care ilustrează proporțiile incendiului, ce a mistuit cele 30 de ha de vegetație, după cum spune primarul.

Sursa foto articol facebook, Gigi Chiran

Articolul precedentOperațiune în forță la societăți ce prelucrează material lemnos, pe centura Târgoviștei
Articolul următorPanică într-o autogară din Târgoviște. Mai multe mașini au fost distruse de flăcări