Un alt proiect important pentru infrastructură educațională din municipiul Târgoviște a debutat în aceste zile. Este vorba de ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 14 Târgoviște „Neghiniţă”.

Asocierea de firme SC OPERES SRL- SC EUROCOGEN filiala Aninoasa SRL trebuie să ducă la bun sfârşit această investiţie importantă pentru infrastructura educaţională târgovişteană.

La această creşă sunt înscrişi 65 de copii, însă cererea este mult mai mare.

„În afară de lucrările de reabilitare efectivă a corpului deja existent, mai avem şi o componentă importantă pe zona de extindere a creşei, în condiţiile în care la toate creşele pe care le modernizăm prin PNDL avem această etapă de extindere. Şi acest lucru din cauza faptului că sunt foarte multe cereri pentru ceea ce înseamnă grădiniţe şi creşe în municipiul Târgovişte, cu accent pe zona de creşe. Este, în momentul de faţă, cea de-a cincea investiţie în derulare în municipiu. Sper să finalizăm lucrările acestui proiect cât mai repede, cu precizarea că erau şi aici copii în activitate şi au fost relocaţi la Grădiniţa nr.14, unde condiţiile sunt bune. Am încercat, pe cât posibil, o relocare fără inconveniente deosebite, atât pentru cei mici cât şi pentru cadrele didactice sau pentru părinţi”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, în cadrul conferinţei de presă susţinută, pe şantierul de la Creşa nr.14.

Proiectul privind modernizarea, reabilitarea şi extinderea creşei are o valoare de aproximativ 4,5 milioane de lei, cu o durată de execuţie de 24 de luni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentFoto-Video| Accident rutier la Moreni. DJ 720 a fost parțial blocat
Articolul următorPrins cu 3 kg de cannabis în autocarul cu care se întorcea din Grecia